1 måned er gået

What I’ve been up to

Hellooooo 😀

Hold nu op, hvor går tiden dog bare hurtigt! Lidt for hurtigt hvis i spørger mig. Nåh, men 4 (almost) måneder er gået og der er sket en hel masse. Jeg har været virkelig dårlig til at skrive indlæg, men jeg har simpelthen ikke haft tid. Jeg har i den her uge mock-exams eller half term-exams, så jeg skal kun i skole, når jeg har en eksamen. Så endelig har jeg lidt tid til at få skrevet et indlæg 🙂

I den her uge har jeg som sagt mock-exams. Jeg er super heldig, for jeg har nemlig kun 3 exams. Nogle af de andre på skolen har 5,6 og 7 eksaminer.. Puha, jeg er glad for, at det ikke er mig! I tirsdags havde jeg min første eksamen, math (higher level). Det gik, hmm, okay, I guess. I dag havde jeg så min anden eksamen, som også var math (calculator) og det gik super godt. I morgen, fredag, har jeg min sidste eksamen, som er i English (writing) og den ser jeg faktisk frem til. Har lige en note til mig selv: NEVER drink coffee before an exam! Your stomach will sound like a dying whale!!.. Vi var 3 piger, som var lidt trætte og havde brug for et energi boost før vores eksamen i dag, så hvorfor ikke købe en kop kaffe? Tjo, vi blev da friske, men hold da ferie hvor vores maver snakkede om kap. Det endte med at alle i klassen begyndte at grine, haha, awkward.

Men tilbage til hvad der er sket de sidste par måneder. Vi har først og fremmest sagt farvel til en sød vov hund, men også sagt goddag til en ny sød vov hund. Tilbage i starten af Oktober døde Piggy, som var min værtsfamilies hund. Hun blev 15 år gammel. Så vi sagde farvel til søde gamle Piggy, men samtidig sagde vi også goddag til søde lille Lowkey.

IMG_5291

I Oktober havde Marta og jeg projekt rugbrød. Projekt rugbrød endte sådan her. Der var desværre kun en “normal” form, så vi endte med at måtte lave det ene rugbrød rundt.

IMG_5352Til Halloween var vi til noget som hedder Shocktober. Shocktober er Englands number one frightening begivenhed. Det foregår på en farm, som hedder Tulley’s Farm. Og jeg kan godt forstå, at det er den mest frightening begivenhed i England. Det var simpelthen så uhyggeligt, men samtidig også super sjovt og underholdende.

IMG_5356 IMG_5357

Den 5 November var Marta og jeg til Bonfire Night (Guy Fawkes Night) i en by 20 min. fra Brighton, som hedder Lewes. Det var en super hyggelig aften med flotte optog og en masse fyrværkeri 😀

IMG_5374 IMG_5375 IMG_5384

lewes460_1097262c

I lørdags var alle os STS students, som er i Brighton, i London. Det var en rigtig hyggelig og sjov tur.

IMG_7158 IMG_7161 IMG_7170 IMG_7173 IMG_7220 IMG_7249 IMG_7272 IMG_7276

Søndag pyntede vi juletræ og lavede juledekorationer. Tænk at der kun er 13 dage til jul :O Glæder mig!

IMG_5468 IMG_5469

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 måned er gået