Hvad jeg har lavet + house tour

Ugen der gik…

Hej allesammen 😀  Puha, hvor går tiden hurtigt! Jeg har allerede været her i en uge… Nåh, men der er i hvert fald sket en hel del i den her uge. Jeg har først og fremmest haft første skoledag, eller skoledag og skoledag, det eneste jeg skulle var at hente mit skema og møde min tutor. Og jeg er rimeliiiiiig glad for mit skema. Jeg har enormt mange fri timer og mandag skal jeg først møde 11.20, så det er virkelig luksus.

IMG_5140

IMG_5141

I torsdags var jeg til en prøve boksetræning i noget der hedder The Stables Gym. Jeg var den eneste pige på holdet sammen med 15 mænd, haha. Men det var super fedt, så jeg regner med, at jeg melder mig ind der. Jeg har også fået købt et par super gode boksehandsker, så træningen var en rigtig god måde at få dem afprøvet på 😉

plank

IMG_5137

 

Jeg er også blevet ret god til det med busserne. Det er ikke så forvirrende, når man først har prøvet det et par gange. Marta og jeg har kørt meget i bus de sidste par dage. Vi har fundet en rigtig god og billig Juice bar i Brighton, som hedder Boost, så der har vi været et par gange. Vi har også været i biografen og se Sex Tape. Men det er simpelthen så underligt, for de slukker ikke lyset under filmen..?

IMG_5134

IMG_5131IMG_5135

 

 

 

 

1

  • marina

    Haha Jeg tror godt jeg ved hvorfor de ikke slukker for lyset i biografen. Haha

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad jeg har lavet + house tour